5 eenvoudige feiten over laser ontharing beschreven

Onder kracht betreffende veranderingen in het lijf, bijvoorbeeld via hormonen of medicatie, blijft dit iedere keer mogelijk het nog aanwezige donsharen wijzigen in dikkere haren.

Voeg jouw ervaring toe en krijg een Bol.com cadeaubon! Verdien een van de cadeaubonnen in ruil een informatieve oefening over jouw cosmetische of plastische ingreep. Meer informatie en voorwaarden Ervaring toevoegen Deel je expertise met anderen Veelgestelde vragen

Er is geen sprake van pijn na de treatment, een huid kan hooguit wat gevoelig aanvoelen. Bezit u toch last, dan kan u dan ook ons paracetamol nemen of ons koude kompres op de behandelde plaats leggen.

Iemand die komt vanwege permanent ontharen in aanmerking? Iedereen die aangaande ongewenste beharing af wensen zijn mag in aanmerking komen voor een laserbehandeling. Op welke manier efficiã«nt een behandeling kan zijn, ligt met de hoofdhaar- en teint met het te behandelen gebied.

Laser ontharen lijkt ons hele simpele en makkelijk uit te voeren operatie. Doch daarmee is de treatment onderschat. In Holland mogen enkel juist opgeleide therapeuten werken betreffende lasers.

Laserontharing kan zonder verdoving geraken uitgevoerd. Een meeste mensen ondervinden de treatment indien enigszins pijnlijk. Doordat wij tijdens de laserbehandeling koelen met een speciaal hiertoe ontwikkelde koeltoestel dat koude lucht uitblaast, is ons treatment buiten verdoving goed te verdragen.

Ontharing in het gelaat mag direct vergoed worden via uw zorgverzekeraar, mits u dan ook ons aanvullende verzekering heeft.

Voor een optimaal resultaat over de permanente ontharing bestaan gemiddeld 6 tot acht behandelingen benodigd. Tussen iedere verzorging kan zijn ons periode aangaande een paar maanden benodigd teneinde een haren over de rustfase tot een groeifase te verrichten gaan.

Na de verzorging ontstaat er roodheid en opzwelling op een posten waar de haartjes beschikken over gezeten. Dit kan zijn een normale, bestelde reactie en gaat in twee uur tot enige dagen na een treatment afnemen. Ingeval u dan ook dit wilt mag de huidtherapeut een camouflerende crème aanbrengen.

Na de operatie kan jouw regelrecht weer allemaal verrichten wat jouw wilt. De huid mag enige uren tot ons dag rood of gevoelig zijn. Betreffende paracetamol ofwel ons koud kompres mag jouw een fijngevoeligheid verlichten. Verder kunnen er kleine korstjes voortkomen. Dit kan zijn tijdelijk en verdwijnt na enkele dagen.

Kosten: €150 Meld dit bericht Laser ontharing bovenlip Door Annemiek op 11-10-2015 (09:39) Hallo, je ben ons poos geleden begonnen met het laser ontharen over mijn boven lip. Ik heb alang 6 behandelingen gehad en je merk beslist dat het haar ook niet verdere retour groeit, je ben weet 2 maanden niet langs geweest en er kan zijn geen ene haartje terug. Een treatment alleen was gelukkig niet zo pijnlijk. Ik persoonlijk voelde volstrekt niks. En dit was verder alsnog weleens tegen ons aardig prijsje. Ik raad het lazerontharen aan iedereen aan, ik voel me meteen heel wat zekerder

Doe voorzichtig betreffende dit behandeld gebied en toepassen nauwelijks irriterende producten, zoals deodorant en scrubs. Wellicht verschijnen er na een treatment dikkere haren in dit behandelde gebied; het zijn geen nieuwe hoofdharen, doch via de laser beschadigde haren. Ze blijven vanzelf uit, desgewenst kunt u ze na 2 dagen afscheren.

Je heb een getinte huid. Klik hier Kan zijn permanente ontharing door middel aangaande laser vanwege mij mogelijk? Als jouw een donkere huid hebt mag de laserbehandeling minder doeltreffend bestaan. Dit komt omdat er meer pigment in een huid zit vervolgens voor mensen betreffende ons lichtere huid. Dit pigment neemt de energie betreffende de laserflitsen op, zodat er te weinig energie in de haarzakjes terug komt.

Het belangrijkste kan zijn het jouw het gewenste gebied gering 4 weken voorafgaand met een verzorging ook niet epileert ofwel harst. Het verstoort de haargroeicyclus en zorgt zo voor een minder uitkomst. Tevens kan zijn het aangaande waarde niet te zonnen minimaal twee weken voorafgaand met de verzorging.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 eenvoudige feiten over laser ontharing beschreven”

Leave a Reply

Gravatar